Fiskalne Blagajne - Programi za ugostiteljstvo

Ime vlasnika: Offero Prima d.o.o.
Ulica i kućni broj: Vlade Stošića 5
Poštanski broj i mjesto: 21450 Hvar
Fax: +385 (0)21-718-711

Web stranica domaćina: http://www.offero.hr/fiskalneblagajne/
Telefon: +385 (0)21-718-444

Žiro račun: 2330003-1100409749
MB: 2481863
OIB: 49667825288

Opis:

Jeste li spremni za fiskalizaciju?!

U Republici Hrvatskoj uvode se fiskalne blagajne. Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom donesen je na 6. sjednici 23. studenoga 2012. (80 glasova “za”, 2 “protiv”, 32 “suzdržana”). Prema Zakonu svi korisnici moraju imati naplatne uređaje spojene sa serverom Porezne uprave putem interneta, te će prije izdavanja svakoga računa Poreznoj upravi dostaviti podatke o računu te od iste dobiti jedinstveni identifikator.

Rokovi implementacije:

Zakon možete pogledati ovdje. Prema zakonu svi korisnici morat će imati naplatne uređaje spojene sa serverom Porezne uprave putem interneta, te će prije izdavanja svakoga računa Poreznoj upravi dostaviti podatke o računu te od iste dobiti jedinstveni identifikator. Taj identifikator morat će biti ispisan na svakom računu kao potvrda da je račun uredno prijavljen, a vjerodostojnost istoga svaki će kupac moći provjeriti putem SMS-a ili putem WEB-a. Sukladno tome, čim dobijemo detaljne podatke o načinu komunikacije, svim našim korisnicima dostavit ćemo prilagođenu verziju, naravno bez ikakve naknade. Budućim korisnicima koji će se odlučiti za naša rješenja savjetujemo čim raniji prelazak i prilagodbu na novi sustav koji će nakon 01.01.2013. automatski postati fiskalna blagajna, a sve kako bi izbjegli velik broj novih instalacija u zadnji čas. Sukladno tome, odlučili smo odobriti znatne popuste na naše aplikacije koji će se smanjivati približavanjem roka za uvođenje fiskalnih blagajni. Za sve nejasnoće i Vaša pitanja slobodno nas kontaktirajte bez ikakve obveze.

Kako se radi o obavezi i kako je strogo propisan način na koji se moraju izdavati računi, vrlo je izgledno da će svi oni koji imaju registar blagajne ili pos kase koje rade u DOS sučelju morati prijeći na novije, modernije verzije kase. Također napominjemo kako smo za ovakve korisnike pripremili i posebne, povoljnije pakete opreme i programskih rješenja, sve s ciljem da vam omogućimo što jednostavniji i povoljniji prelaz na novi, obavezni, način rada.

Offero Prima d.o.o. već treću godinu uspješno surađuje s tvrtkom Tomislav 1994 d.o.o. koja je vodeći hrvatski proizvođač programskih rješenja za ugostiteljstvo. Razgranata mreža distributera (među kojima smo i mi) omogućava kvalitetnu uslugu te HELP DESK koji uspješno održava više stotina instalacija diljem Hrvatske i BiH, gdje su fiskalne blagajne implementirane prije nekoliko godina. Naravno i mi smo se prilagodili.


Distributerska mreža funkcionira po sljedećem principu:

• Svako prodajno mjesto (distributer) mora zadovoljiti visoke kriterije predviđene od strane proizvođača (Tomislav 1994 d.o.o.) te se mora držati propisanih cijena i uvjeta prodaje. Također, moramo spomenuti da se za distributera organiziraju i seminari na kojima se isti upoznaju s novim inačicama aplikacija Smart Rješenja te se radi i na razvoju protokola koji olakšavaju rad samim korisnicima i nama distributerima. Ovako osiguravamo standard i kvalitetu usluge na svim prodajnim mjestima.

• Osim „obične“ pos terminalne opreme (PC, touch monitori, printeri.... ) nudimo i ORDERMAN opremu koja je bez premca na tržištu: od touch terminala (Columbus 300 & Columbus 700) do ORDERMAN handheld uređaja za bežično naručivanje i naplatu (Max2 & Max2plus). Kao ORDERMAN GOLD PARTNER jamčimo brzu isporuku opreme te organiziranu servisnu mrežu.

• Oni korisnici koji su u sustavu održavanja imaju pravo na sve nadogradnje (nove verzije) postojeće aplikacije bez dodatne naknade. Vrijedi za sve korisnike, bez obzira gdje se nalazili i kod kojeg ste ovlaštenog distributera kupili Vašu verziju fiskalne blagajne Smart Rješenja!

Offero Prima d.o.o. iza sebe ima nekoliko desetaka instalacija. Sustava ima različitih, malih i velikih, restorana, kafića, noćnih klubova, slastičarni, sa sustavom narudžbi ili bez, s grafičkim prikazom sale ili bez, s ORDERMAN uređajima ili bez.... Izdvojili bismo ipak samo jednu.

Naime, ljetos smo instalirali Smart Rješenja na Korčuli, exkluzivnom restoranu Filippi. Izdvajamo upravo ovu instalaciju jer je ona posljedica usmene predaje i preporuka postojećih korisnika. Lijepo kada te preporuče u vlastitom gradu, na vlastitom otoku... kada ta preporuka otplovi preko mora do susjednog otoka, onda priča dobija sasvim drugu dimenziju. A priča ide ovako: U subotu navečer smo primili poziv od kuhara restorana Filippi iz Korčule, u nedjelju smo razgovarali s vlasnikom, a u ponedjeljak su već radili s našim programom. Spomenimo da smo cijelu instalaciju i obuku odradili udaljenim pristupom, nismo putovali do Korčule. Eto, toliko je jednostavna i pouzdana touch kasa za ugostiteljstvo. Aplikacija je SPREMNA za FISKALIZACIJU!

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem, informirajte se na vrijeme i ostvarite posebne pogodnosti za pravovremenu instalaciju.

Vaš Offero team