STAROGRAJANI USPJEŠNI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U PLIVANJU ĐAKOVO 2012

Plivačice i plivači PK For i VK Faros, nastupili su 22. i 23. kolovoza 2012.g. na “Kriterijskom mitingu za B klubove” (klubovi koji nemaju cjelogodišnje uvjete za rad) u Đakovu.
U konkurenciji od oko 170 natjecatelja, iz 8 klubova s područja cijele Hrvatske, naši plivači: Ena Plančić, Dora Sansević, Maja Haladić, Antonija Petrić, Juraj Bogdanić, Antonio Cezareo, Tomislav Petar Dužević, Toni Sansević, Damjan Plančić i Domagoj Planjar nastupili su u kategorijama početnice, mlađi kadeti/kadetkinje, te kadeti. Taj podatak posebno veseli trenere Damira Petrića i Josipa Jakelića, jer pokazuje da se može ostvariti kontinuitet kvalitetnog rada s domaćom djecom.

Kod plivačica Antonija Petrić osvojila je zlato, a Maja Haladić broncu u utrci na 50m PRSNO za ml. kadetkinje, dok su kod plivača pojedinačne medalje osvojili Domagoj Planjar srebrona 50m LEPTIR i broncu na 50m PRSNO za kadete; a Josip Jakelić srebrona 50m SLOBODNO u općoj kategoriji (seniori).

            Kadeti PK Fora u sastavu: Tomislav Petar Dužević, Toni Sansević, Damjan Plančić i Domagoj Planjar, nastupili su u tri štafete: 4x 50m SLOBODNO, 4x50m MJEŠOVITO i 4x 100m SLOBODNO, te osvojili broncu u sve tri štafete. Istaknuli bismo i nastup ženske ml.kadetske štafete na 4x 50m SLOBODNO i 4x50m MJEŠOVITO,  jer je to povijesni prvi nastup starogrojske ženske štafete na nekom natjecanju.

            Veseli nas što se planirane vizije oba kluba realiziraju, a rad s djecom iz našeg grada i okolice, od prvih razreda osnovne škole do seniorskog sporta, koji je u planu, pokazuje se kao pravi put razvoja i stvaranja sportaša s jasnim ciljevima.

           

Uprave PK For i VK Faros

Za OH: Josip Jakelić

Foto: VK Faros FB profil

PK Faros FB Profil

Gallery

Back to news

Poll

VIRTUAL TOUR HVAR