FAROS FINAL FOUR

„FAROS FINAL FOUR vol.3“
Prvenstvo grada Starog Grada u vaterpolu 2012

Prvenstvo grada u vaterpolu „Faros Final Four“ organizira VK Faros iz Starog Grada, u svrhu promicanja vaterpolo igre, te animiranja simpatizera i članova kluba na području grada Starog Grada, kao i onih koji ljetuju u našem gradu. „Faros Final Four“ se ove godine organizira po treći puta, na gradskom plivalištu „Bonj“. U samom turniru učestvuju vaterpolisti podijeljeni na četiri gradska kvarta: PRIKO, MOLO SELO (dio Prika, Molo selo i Rudina), GROD (Šiberija, Grod, Vagonj, Tvardoj, Njiva) i LUČICA (Jurjevac, Lučica, Ivanje gomile, Borići, Lanterna).

Pobjednik 1. i 2. izdanja „Faros Final Four“ je ekipa kvarta „LUČICA“, za koju nastupa naš proslavljeni vaterpolist i olimpijac Dubravko Šimenc, koji cijelu priču svojim učestvovanjem podigao na višu razinu.

                Ove godine u polufinalu su se susreli Molo selo 5:11 Lučica (0:3, 5:2, 0:5, 0:1), te Priko 6:13 Grod (2:4, 2:4. 2:2, 0:3). Atraktivan vaterpolo i ugodno druženje, tokom i poslije utakmica, najbolja su najava za nadolazeći finale, koji ove godine igraju LUČICA i GROD, dok će u utakmici za 3.mjesto igrati Molo selo i Priko.

                Finalna večer „Faros Final Four“ na rasporedu je u subotu, 11. kolovoza 2012., i to u 19:00h utakmica za 3.mjesto, a finale je u 20:45h.

U Starom Gradu, 08. kolovoza 2012.god., za „VK Faros – Stari Grad“, Josip Jakelić,  predsjednik kluba.

Gallery

Back to news

Poll

VIRTUAL TOUR HVAR