News

SRC GARIFUL - vrući studeni 2011.

SRC Gariful iz Hvara: bit će vruće u studenom!
Vrijedna ekipa SRC-a Gariful polako, ali sigurno seli hvarski sportski i društveni život na brdo iznad Hvara.

More » | 15.11.2011

Izložba skulptura Darka Šoše u Muzeju grada Splita

U galeriji Muzeja grada Splita danas u 19 sati otvara se izložba skulptura našeg sugrađanina akademskog slikara i kipara Darka Šoše.

More » | 15.11.2011

Radni vikend NK Hvar: čak pet utakmica u različitim dobnim uzrastima

Nogometaši NK Hvar imali su naporan i aktivan vikend. Upisali su čak tri pobjede, jedan neriješen rezultat i jedan poraz. Naš dopisnik Aleksa Filičević u iscrpnom izvješću vam donosi detalje s odigranih utakmica, a Stjepan Jeličić Beleca dao je svoj redovni izvještaj za Radio Free For.

More » | 14.11.2011

Laganih 40:20 za RK HVAR

I ovog vikenda RK Hvar bio je aktivan. Najnovije rezultate donosi vam naš vrijedni dopisnik Miro Barbarić. Osim dobrih rezultata najavljuje i novu generaciju hvarskih rukometaša. Pogledajte ...

More » | 13.11.2011

Grabljaninu mo. Sandru Zaninoviću UCLA obilježava veliki jubilej

Dva velika jubileja - četrdeset godina boravka i rada u Kaliforniji te ukupno pedeset godina glazbenog stvaralaštva maestro Sandro Zaninović proslavit će u petak, 11. studenoga, na kalifornijskom sveučilištu UCLA. Domaćin koncerta i svečanosti bit će pročelnik Glazbenog odjela UCLA prof. Michael Dean.

More » | 11.11.2011

Borba za Hitnu pomoć u gradu Hvaru

U srijedu je u Hvaru održana je izvanredna sjednica Odbora za zdravstvo grada Hvara, kojoj su prisustvovali predstavnici hvarskih političkih stranaka, kao i predstavnici Grada Hvara, te hvarskog Doma zdravlja.

More » | 10.11.2011

Ukida se Hitna medicinska pomoć Hvaru?

Saznajemo: U tijeku je rasprava o izglednom ukidanju hitne medicinske pomoći za područje grada Hvara.

More » | 10.11.2011

Koga u Hvaru zanima turistička sezona?

Jutros je u Hvaru u Gradskoj Loggi održana 40., tematska, sjednica Gradskog vijeća. Jedina tema ove sjednice bio je turizam, a dvije točke dnevnog reda odnosile su se na analizu sezone 2011. i smjernice za 2012.g. Sjednicu je, osim izostanka žustrih rasprava koje su inače uobičajene u Loggi, obilježio slab interes i odaziv hvarskih turističkih subjekata, posebice inspekcijskih službi, ali i građana grada Hvara čija je glavna gospodarska grana upravo turizam.

More » | 10.11.2011

OTPISANI - Nagradna igra

Sigurno ste svi čuli kako nema dodatnih katamaranskih ni trajektnih linija za Hvar u zimskim mjesecima.
S početkom zime počeli su i "dani velikih valova" tako da se često događa da ne voze ni one linije koje bi po plovidbenom redu trebale voziti. I sve bi bilo dobro da nismo na otoku i da se u danima kada ne voze brodovi možemo nekako prebaciti na kopno.

More » | 08.11.2011

FONL - rezultati i raspored kola

Stigli rezultati i raspored kola Forske lige. Pogledajte.

More » | 08.11.2011

Poll

VIRTUAL TOUR HVAR