News

Adriana i Viški opet nisu isplovili

Javljaju nam kako danas, 13. prosinca, nisu isplovili ni Adriana ni "viški" Ukoliko ste danas nekoga očekivali katamaranom u 15 sati, nemojte.
Svaki komentar je suvišan.

More » | 13.12.2011

Djedica s poklonima stiže i u Hvar

Spremni su pokloni za hvarsku djecu, a njih će onaj dobrodušni Djedica s bijelom bradom, crvenim kaputom i crnim čizmama (vi ga nazovite kako vam drago) uručiti dječici u petak, 16. prosinca u hvarskoj Loggi.

More » | 13.12.2011

Hvar: Odluka o isplati jednokratne novčane pomoći umirovljenicima

Kliknitne na dokument u privitku i pročitajte odluku.

More » | 13.12.2011

Program događanja u Hvaru tijekom blagdana

Posjetili biste Hvar za vrijeme blagdana? Još razmišljate o dočeku Nove godine?
U nastavku pročitajte program. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe, dobro se zabaviti i, ako već niste, posjetiti Hvar.

More » | 13.12.2011

Hvarski učenici za djecu Vukovara

Ako ste se danas, 13. prosinca, zatekli na hvarskoj Pjaci zasigurno ste se zapitali kakva je to graja i zašto toliko djece trči po Pjaci. Za sve vas koji niste roditelji učenika prvog do četvrtog razreda hvarske osnovne škole, dužni smo prenijeti informaciju kako su danas učenici prodavali ukrase koji su sami izradili.

More » | 13.12.2011

Ogonj sviete Lucije

Kao stoljećima, desteljećima i godinama prije, tako je i ove godine ispred crkve svete Lucije 'užežin', zapaljen 'ogonj' u čast ove svetice, zaštitnice očiju i vida, koja se slavi 13. prosinca svake godine.

More » | 13.12.2011

Uzbudljiv nogometni vikend u Hvaru

Nogomet je u Hvaru postaje najvažnija stvar, a ususret Novoj godini osim o utakmicama NK Hvar donosimo i analize i najave utakmica na 31. novogodišnjem malonogometnom turniru. Poslušajte razgovore o balunu sa Stipetom Jeličićem Belecom i Aleksom Filičevićem.

More » | 12.12.2011

Povjerenik Lige Dragičević o odigranom 9. kolu

Odigrano je još jedno kolo Forske otočke nogometne lige. Tko je iznenadio, tko je podbacio, kakvo je stanje na tablici, a kakve prognoze za nastavak, sve to i još ponešto u izvješću povjerenika lige, Gordana Dragičevića.

More » | 12.12.2011

Tjedan u biltenu hvarske policije

Otok na oku – što su hvarski plavci zapisivali u svome biltenu proteklog tjedna i što nam spremaju za sljedeći poslušajte u redovnom izvješću Stanka Bubala, pomoćnika zapovjednika Policijske postaje Hvar.

More » | 12.12.2011

BLAGDANSKA MILOST ZA TINA

Kao i svake godine u predblagdanskom vremenu mislimo na one koji nisu sretni zbog napuštenosti, tuge ili bolesti. Nakon odlično odrađenih akcija za naše Antoniju i Juricu, ovog puta želimo pomoći obitelji našeg sugrađanina iz Jelse . Dječak po imenu Tin rodio se prije nekoliko mjeseci kao najveća radost obitelji. Nakon samo tri mjeseca uspostavljena mu je teška dijagnoza ( sarkom pete )i snovi ,koji su živjeli samo tri mjeseca, pretvorili su se u noćnu moru.

More » | 12.12.2011

Poll

VIRTUAL TOUR HVAR