10 godina MNK Vodenjača na Hvaru, Jelsa

MNK Vodenjača je klub osnovan 15.06.2002.godine na inicijativu Hrvoja Deanovića, koji je odlučio pokrenuti nekolicinu mladih momaka i u njima probuditi volju i želju za malim nogometom. Na početku osnivanja MNK Vodenjače to nije izgledalo tako ozbiljno kako je to danas. MNK Vodenjača se već može pohvaliti organizacijom mnogobrojnih koncerata te također postizanjem dobrih sportskih rezultata. Prvi veći podvig (po meni i najveći do sada) je bio organiziranje koncerta Mate Miše Kovača 2007.godine. Klub je tada svoje prijatelje počastio spektakularnim koncertom. Koncertu se odazvalo više od 1000 ljudi i dan danas je to događaj o kojem se priča. Sljedeće godine je organiziran koncert TBF-a i Kopita, a prošle godine i koncert Marijana Bana i njegovog pratećeg benda Diktatora. Također smo i 4 godine zaredom organizirali i štand na tradicionalnoj fešti u Jelsi povodom „Fešte vina“, ali nažalost, tu lijepu tradiciju morali smo prekinuti zbog poslovnih obaveza članova našeg kluba(ipak je ljeto i treba stavit koju kunu na stranu za dugu i tešku zimu). Svi koncerti MNK Vodenjače su bili dijelom i humanitarnog karaktera, pa se možemo pohvaliti da smo dosad u humanitarne svrhe poklonili pozamašnu svotu novca (cca 35.000kn).Treba također istaknuti da smo u prošle 2 godine osvojili 3 trofeja (3.mjesto na turniru Jelsa 2011, 3.mjesto u ligi za sezonu 2011/2012 godine, 2.mjesto na turniru Stari Grad 2012.godine).

I sada je došla za nas jedna velika godina. Obljetnica, to jest, 10 godina postojanja našeg malog, a u stvari velikog kluba. Svojim prijateljima i obožavateljima odlučili smo organizirati nešto veliko i spektakularno. Poslije dugog promatranja i izabiranja izvođača odlučili smo se za
KLAPU CAMBI-SPLIT I MLADENA GRDOVIĆA. Koncert će se održati 30.06.2012. godine s početkom u 20h. Odabir na Klapu Cambi pao je zbog poticanja slušanja i širenja klapske pjesme, koja je jedan od simbola Dalmacije, a Mladen Grdović također je izabran kao jedan od simbola Dalmacije, te kao simbol nama najdražeg, HNK Hajduka. Cijena ulaznice će biti 80kn (dio novca poslije koncerta bit će doniran u humanitarne svrhe).

Prodajna mjesta na kojima ćete moći kupiti ulaznice su:
JELSA-CAFFE BAR „FONTANA“

STARI GRAD-CAFFE BAR „CASPER“

HVAR-CAFFE BAR „RIN-TIN-TIN“

Nadamo se da ćete se odazvati našem koncertu,te tako svima nama uljepšati

10. GODIŠNJICU POSTOJANJA MNK VODENJAČE

Za OH: Matko Zaninović, MNK Vodenjača

 

Gallery

Back to news

Poll

VIRTUAL TOUR HVAR